VIVA MAGENTA !

Gepubliceerd op 21 december 2022 om 14:07

Wat is Magenta?

Ik ben echt helemaal enthousiast over de nieuwe kleur die toonaangevend kleurenexpert Pantone heeft gekozen als kleur van het jaar 2023. Viva Magenta is een kleur die niet in het regenboogspectrum voorkomt en die ontstaat als je blauw en rood mengt. Het gaat richting de kleur fuchsia, maar lijkt iets roder en donkerder. Magenta is er in verschillende tinten en Pantone heeft hiermee haar eigen stempel gedrukt op deze kleur. Het is een dynamische kleur die vrolijkheid en optimisme uitstraalt.

Je zult deze kleur overal in terugzien: kleding, make-up, verpakkingen en ook in het interieur.  Pantone heeft zelfs al producten in de exacte kleur die je online kunt bestellen.

Foto: Pantone

Hoe kun je deze kleur combineren?

Deze kleur kun je goed combineren met beige/nude,  donkergrijs, sommige groentinten, zachtblauw, zachtroze, donkerblauw en aubergine.

Foto: Pantone

Wat is er al te koop?

Hieronder alvast een kleine selectie van interieurartikelen die je in de winkels kunt vinden op dit moment. 

kussen van H en M

 

Plaid 180 x 200 cm

velours 3-zitsbank van Naduvi

vloerkleed van Naduvi, 230 x 160 cm 

chambray tafelkleed 160 x 250 cm

led tafellamp 28 x 13 x 33 cm

Note: als je iets koopt via mijn links, ontvang ik een kleine commissie. Dit kost jou niets. De aansprakelijkheid voor de geleverde producten ligt bij de leverancier. Het is mogelijk dat de kleuren in het echt afwijken van wat ik hier laat zien. Hiervoor ben ik ook niet aansprakelijk.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb