3 kerst decoratie trends 2022

Gepubliceerd op 5 oktober 2022 om 12:13

De eerste kerstversiering ligt alweer in de winkels! Daarom is het hoog tijd om jullie te informeren over de kersttrends van 2022. De klassieke kerstkleuren zijn rood, groen, zilver en goud en daar is niks mis mee.  Als je toch eens wat anders wilt dit jaar, lees dan verder. Volgens Christmasworld, de jaarlijkse kerstbeurs in Frankfurt, waar veel bedrijven hun inkopen doen voor dit jaar, zijn er dit jaar drie trends te onderscheiden. 

 

Hearted + Minimal Christmas

Kalm, ingetogen en minimalistisch, dit is de samenvatting van deze stijl. De kleuren zijn zacht, de materialen zijn duurzaam en natuurlijk. Je eigen persoonlijkheid komt naar voren door het gebruik van decoraties met een sentimentele waarde. Geen overdadige decoraties, maar duidelijke vormen en lijnen. Je kunt ook zelf decoraties maken van bijvoorbeeld papier.

Klik hier voor meer decoraties.

Local + Vital Christmas

Deze stijl richt zich op  vrolijke lokale producten en doe-het-zelf decoraties. Het gebruik van lokale producten is beter voor het milieu omdat er minder transport hoeft plaats te vinden. Dat betekent minder uitlaatgassen en CO2-uitstoot. Lekker creatief bezig zijn zorgt voor gezelligheid in huis, maar ook voor plezier. Daarnaast is het hergebruiken van materialen ook nog eens milieuvriendelijk. De materialen die gebruikt worden zijn natuurlijk, zoals glas, hout en papier. De kleuren zijn levendig en de vormen speels. Klik hier voor meer voorbeelden.

Mystic + Originate Christmas

Als je houdt van de natuur, maar dan met een mysterieus tintje, is dit misschien jouw stijl. Denk aan de beelden van de natuur in de film Avatar; sprookjesachtig, mysterieus, maar niet echt te vinden in de natuur op de aarde. Verlichting is heel belangrijk hierbij, zacht en warm.  Een combinatie van de verbeelding en de realiteit. De kleuren zijn geïnspireerd op de natuur, met bruin, blauwpaars, groen en grijzen. Klik hier voor mooie decoraties in deze stijl.

 

Met dank aan Messe Frankfurt Exhibition GmbH voor het gebruik van de afbeeldingen.

Disclaimer: Als je via mijn website iets koopt, ontvang ik een kleine commissie. Dit kost jou geen extra geld.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb